6942551156 Ανεξαρτησίας 23, Αχαρνές christos.choulios@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
   
Διάφοροι Καθαρισμοί
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ | Κινητό Πλυντήριο Αχαρνές Αττικής


Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο, το κινητό πλυντήριο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, είναι κοντά σας και σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι εξωτερικές επιφάνειες του καταστήματός σας πρέπει να διατηρούνται καθαρές και λαμπερές. Επιλέγουμε τις κατάλληλες τεχνικές και τα προϊόντα για να απομακρύνουμε τη βρωμιά και τη σκόνη από τις επιφάνειες του κτιρίου σας. Αυτό δημιουργεί μια θετική εντύπωση στους πελάτες και ενισχύει την επιχειρηματική σας εικόνα.
 
     
     
     
   
     
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ

Οι τέντες προσφέρουν σκίαση και προστασία από τον ήλιο, αλλά είναι επίσης εκτεθειμένες στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Το πλύσιμο τεντών βοηθά στη διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιούμε απαλά καθαριστικά προϊόντα και τεχνικές για να αποκαταστήσουμε τη φρεσκάδα και το χρώμα των τεντών σας.
 
     
     
     
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.  
     
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
      6942551156   
 
 
 
 
 
     
  Στην επιχείρησή μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτη που μας εμπιστεύεται. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.  
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.