6942551156 Ανεξαρτησίας 23, Αχαρνές christos.choulios@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
   
Πλύσιμο & Καθαρισμός Οχημάτων
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ | Κινητό Πλυντήριο Αχαρνές Αττικής


Το κινητό πλυντήριο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο χώρο σας και να αναλάβει την φροντίδα του οχήματός σας, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων αλλά και κάθε οχήματος καθώς τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, το γυάλισμα - κέρωμα αυτοκινήτων, ξεθάμπωμα φαναριών καθώς και το πλύσιμο της μηχανής.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο οχημάτων, με αφροποιητή και πιεστικό καθώς και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν εις βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Έτσι, μετά το πλύσιμο το όχημά σας θα μοιάζει σαν καινούριο. 
 
     
     
     
   
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιώντας σύνχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού του οχήματός σας, αφαιρώντας κάθε είδους λεκέ και ανανεώνοντας τα υφάσματά του. Ο βιολογικός καθαρισμός πραγματοποιείται σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανός, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ. 
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
Ξεθάμπωμα Φαναριών
Τα φανάρια του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικά για την ασφάλειά σας και την ορατότητα σας κατά τη νύχτα. Με την εξειδικευμένη υπηρεσία μας, αφαιρούμε το θάμπωμα και αποκαλύπτουμε τη φωτεινή επιφάνεια των φαναριών σας.
 
     
 
Γυάλισμα - Κέρωμα
Το γυάλισμα και το κέρωμα προστατεύουν το χρώμα και το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας από τις καιρικές συνθήκες και τη φθορά. Αφαιρεί μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και να απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα και πίσσες. Αυξάνουν τη λάμψη και διατηρούν την αξία του.
 
     
 
Πλύσιμο Μηχανής
Η μηχανή είναι η καρδιά του αυτοκινήτου σας και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο της μηχανής κάθε οχήματος, απομακρύνοντας τη βρωμιά και τα υγρά που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.
 
     
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.  
     
 
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ


Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε τον καθαρισμό του σκάφους σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα καθαριστικά, αναλαμβάνουμε στρώματα, μοκέτες, μαξιλάρια και όλους τους εσωτερικούς χώρους του σκάφους σας.
 
     
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Μοτοσυκλέτες
  Αυτοκίνητα
  Ελαφρά Φορτηγά
  Φορτηγά
  Λεωφορεία
  Σκάφη
 
     
  Η φροντίδα του οχήματός σας 

είναι περισσότερο απλή και αποτελεσματική από ποτέ, χάρη στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού οχημάτων, που μπορούν ικανοποιήσουν απόλυτα τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

Επενδύουμε στην τεχνολογία, την εξειδίκευση και τα οικολογικά πρότυπα για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
      6942551156