6942551156 Ανεξαρτησίας 23, Αχαρνές christos.choulios@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
   
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ
Κινητό Πλυντήριο Αχαρνές Αττικής - Πλύσιμο Αυτοκινήτων & Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων, Στρωμάτων, Σαλονιών & Χαλιών 


Το κινητό πλυντήριο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, είναι κοντά σας από το 2007, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να φροντίσουμε για την άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε το εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων και οχημάτων, τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών αυτών, καθώς και το γυάλισμα - κέρωμα, το ξεθάμπωμα φαναριών αλλά και το πλύσιμο μηχανής κάθε αυτοκινήτου.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών, εξασφαλίζοντάς σας ένα υγιεινό και πεντακάθαρο περιβάλλον. 

Τις υπηρεσίες μας έρχονται να συμπληρώσουν ο καθαρισμός σκαφών, το πλύσιμο εξωτερικών προφίλ κτιρίων καθώς και ο καθαρισμός τεντών στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
 
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες, προσφέροντας άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.
 
     
 
Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
 
     
 
Στόχος της επιχείρησής μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
      6942551156