6942551156 Ανεξαρτησίας 23, Αχαρνές christos.choulios@hotmail.com
hero image
 
 
 
   
   
Μεταφορές - Μετακομίσεις
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ | Άμεσες & Οικονομικές Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ταχυμεταφορές στην Αχαρνές & στην Αττική


Η επιχείρησή μας “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας ιδιόκτητο φορτηγό, μπορεί να αναλάβει μικρές μεταφορές, μετακομίσεις και ταχυμεταφορές προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα ψυγείο, κάποιο έπιπλο ή να μεταφέρεται όλη την οικοσκευή σας σε νέο χώρο, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε και να σας απαλλάξουν από το άγχος της μεταφοράς τους.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Διαθέτουμε κατάλληλο όχημα και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο πάντα να μεταφέρει τα αγαπημένα σας αντικείμενα, έγγραφα και ότι άλλο επιθυμείτε.
 
     
     
     
   
     
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Αν έχετε αντικείμενα που χρειάζονται προσεκτική συσκευασία, εμείς αναλαμβάνουμε την συσκευασία - αμπαλάζ τους χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και με έμφαση στην λεπτομέρεια.
 
     
     
     
   
     
  ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Μόλις φτάσουμε στον προορισμό, εκφορτώνουμε τα αντικείμενα και τα τοποθετούμε σύμφωνα με τις οδηγίες σας, με απόλυτη προσοχή προς τα αντικείμενά σας αλλά και το νεο σας χώρο.
 
     
     
     
 
     
     Αναλαμβάνουμε ταχυμεταφορές στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.  
     
 
 
 
 
   
   
   
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας 


είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να σχεδιάσετε την μεταφορά ή μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττικη.

Με την εμπειρία μας και τον εξοπλισμό μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η μεταφορά ή μετακίνησή σας θα είναι ομαλή και απροβλημάτιστη.

Εμείς φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια, για να μπορείτε εσείς να εστιάσετε στην προσαρμογή στη νέα σας κατάσταση. Είτε πρόκειται για μικρές μεταφορές είτε για μετακομίσεις, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε.
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
      6942551156