6942551156 Ανεξαρτησίας 23, Αχαρνές christos.choulios@hotmail.com
 
 
 
   
   
Βιολογικοί Καθαρισμοί
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ | Κινητό Πλυντήριο Αχαρνές Αττικής


Ο βιολογικός καθαρισμός έχει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία καθιστούν αυτήν τη μέθοδο ελκυστική για πολλούς ανθρώπους και επιχειρήσεις. Είναι φιλικός προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, απομακρύνει ακάρεα και κάθε είδους μικροοργανισμό, καθώς και τους πιο επίμονους λεκέδες χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο κινητό πλυντήριο “Ο ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, χαλιών, σαλονιών, αυτοκινήτων καθώς και τον καθαρισμό σκαφών, όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική.
   
   
   
 
 
 
 
 
 
   
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ


Τα στρώματα είναι ιδανικός χώρος για την ανάπτυξη ακάρεων και διαφόρων άλλων αλλεργιογόνων μικροοργανισμών. Στον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, καθαρίζουμε σε βάθος τα στρώματα και επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική απομάκρυνση ακάρεων και μικροοργανισμών προκειμένου να απολαμβάνετε ξένοιαστοι στιγμές χαλάρωσης.
 
     
     
     
   
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
ΧΑΛΙΩΝ


Τα χαλιά και οι μοκέτες ζεσταίνουν το χώρο μας όμως συλλέγουν σκόνη, βακτήρια και άλλες ακαθαρσίες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Με τον βιολογικό καθαρισμό χαλιών και μοκετών αφαιρούμε αποτελεσματικά αυτές τις ακαθαρσίες χωρίς να χρησιμοποιούμε επιβλαβείς χημικές ουσίες και σας εξασφαλίζουμε ένα υγιεινό περιβάλλον.
 
     
     
     
   
     
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
ΣΑΛΟΝΙΩΝ


Το σαλόνι είναι η καρδιά του σπιτιού σας, και το καθαρό σαλόνι είναι πιο ευχάριστο για εσάς και τους επισκέπτες σας. Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιών ανανεώνει τα υφάσματα και απομακρύνει τις ακαθαρσίες αλλά και κάθε επίμονο λεκέ με φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους. Εκτός από τα σαλόνια οικιών αναλαμβάνουμε και τον βιολογικό καθαρισμό σε σαλόνια επαγγελματικών χώρων.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων
Το αυτοκίνητο σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα, και αυτή μπορεί να γίνει με τον βιολογικό καθαρισμό. Ανανεώνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφαιρεί τους λεκέδες και τα αλλεργιογόνα, και προσφέρει μια υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
 
     
 
Βιολογικός Καθαρισμός Σκαφών
Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε τον καθαρισμό του σκάφους σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα καθαριστικά, αναλαμβάνουμε στρώματα, μοκέτες, μαξιλάρια και όλους τους εσωτερικούς χώρους του σκάφους σας.
 
     
 
 
 
     
     Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.  
     
 
 
 
 
     
  Εύκολα, γρήγορα & οικονομικά

με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό μπορούμε να επισκεφτούμε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να αναλάβουμε κάθε βιολογικό καθαρισμό που επιθυμείτε.

Είτε πρόκειται για αφαίρεση λεκέδων, είτε για ανανέωση υφασμάτων, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ανανεωμένο περιβάλλον.
 
     
  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο πάντα να φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.

Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
      6942551156